Billede1
Går turen til Bornholm, så bør man kigge på Gudhjem Camping. Pladsen har i den sidste tid gennemgået en lang række forbedringer, af både område, velfærdsfaciliteter og butik.

Pladsen er en af de ældste campingpladser på Bornholm, og ligger smukt, direkte ud til Østersøen, med Christiansø som baggrund.

Gudhjem Camping har ikke altid heddet dette, men startede med at hedde Sletten camping, og var ikke andet end et stykke jord, omkranset af klipper og mod øst, Østersøen. Men opfyldte tidens krav.

Billede2Sletten camping á la 1958.

Campingpladsen ligger meget centralt på Bornholm, og giver gode muligheder for udflugter på hele øen. Man kan udover at bruge pladsen som base, kan man fx også gå ad den gamle redningssti, direkte ned i Gudhjem by, på meget kort tid. I Gudhjem by finder man ligeledes alt fra havnemiljø til supermarked, hyggelige restauranter og selvfølgelig nogle af Bornholms berømte glasbutikker.
Denne del af øen, er en af de mere kuperede, og her møder man alt, lige fra de store klippeformationer, til den flade mark. Men de mange klipper giver en identifikation om hvorfor der ikke findes muldvarpe på Bornholm

Billede2aEt af Bornholms særpræg, de store granit klippeformationer.
Gudhjem Camping har gennem årene gennemgået en stor forandring, og ikke mindst efter sæson 2018, har pladsen fået en kraftigt modernisering.
Receptionen som jo typisk er det første man møder, når man ankommer, er blevet renoveret, og ud over check in, kan man også her købe diverse bake off.

Billede3
Billede4
Ud over bake off, kan man også købe eftermiddagskaffen og et stykke kage til her.

Billede5
Og naturligvis, skulle lækkersulten trænge sig på senere, så kan diverse snacks også købes i butikken.

Billede6
Som en ekstra service, så kan man nu også på Gudhjem Camping købe, mange af dagligdagens små fornødenheder til campingturen, det være sig klosetvæske, pløkker, kiler, vandhaner og andre småting. Skulle man være så uheldig at teltet går sig en tur, så er dette heller ikke noget problem. På Gudhjem camping er der forhandling af både DWT og Kampa telte. Og har vi ikke lige det du mangler, så kan det oftest skaffes i løbet af et par dage.

Ud over pladsen i receptionens lokaler, er der ligeledes udendørs faciliteter til at nyde for eksempel sin mad, og ikke mindst – den skønneste udsigt ud over campingpladsen, med Østersøen som baggrund.

Billede6a
Men ikke kun receptionen har fået et løft, også velfærdsfaciliteterne er gjort tidssvarende. Toiletter og baderummene er moderniseret, så de modsvare tidens krav og forventninger.
Billede7

Billede8
Ud over at bygningerne, har pladsen ligeledes fået en kærlig hånd. Elnettet er nu tidssvarende og klar til de udfordringer som moderne campingvogn og autocampere kræver. Adgangsvejen til pladsen er samtidig blevet forbedret, og giver nu en bedre og nemmere adgang til selve pladsen, også for de helt store vogne.

Billede9
Pladsen er kuperet og nu med afmærkede parceller, hvilket giver en unik mulighed, for at få en skøn placering med en fantastisk udsigt. Næsten uanset hvor man er, så er der havkig.

Billede10

Se mere på gudhjemcamping.dk