Billede1For 8. gang var der i år AOC træf. Som altid 3. weekend i August. Selv om vejret ikke var helt så godt som bestilt, så blev der hygget max. Igen i år var der en del nye med.
Fredag aften samles alle i fællesrummet, og fik en kort briefing om weekendens program, samt generel praktisk information.

Og med de mange nye ansigter også en lille præsentationsrunde. Her blev der også omdelt en lille seddel med en ”Ryste sammen aktivitet”, mere om det senere.
Lørdag formiddag er traditionen fri for arrangementer, således at man har mulighed for sightseeing eller hvad man nu har lyst til. En stor del af træffets deltagere benyttede chancen til snak på kryds og tværs.
Lørdag eftermiddag skulle den omtalte ”Ryste sammen aktivitet” udfyldes, denne gav grobund for trafik mellem de forskellige enheder, hvilket jo også var formålet. Den gik kort sagt ud på at man på en seddel havde fået x antal felter, og i hvert felt var der et udsagn, det kunne fx være ”har camperet i snevejr”, og så går det ellers ud på at finde en person som har prøvet dette og kan skrive sit navn i feltet, alle felter skal udfyldes, og der må ikke være det samme navn 2 gange.

Billede2Der bliver gået til den med iver og entusiasme for at få ”Ryste sammen” skemaet fyldt ud, af både nye og gamle kendinge på træffet.
Billede3

Lørdag kl. 15 var der annonceret lidt konkurrence, traditionen tro, så skal der være en omgang tovtrækning. Det er noget som der bliver gået op i med liv og sjæl, lige fra specielt medbragt fodtøj til ekstra kraftige handsker med godt greb, jo det er i hvert fald ikke udstyr man skal gå ned på.

Billede4Og så går det ellers løs med tovtrækning, og der blev virkelig kæmpet.
Billede5Vinderholdet af tovtrækning, med de flotte præmier.
Efter tovtrækningen var der noget så delikat som konkurrence i negerbolle spisning, deltagerne vidste på forhånd dog ikke at det drejede sig som negerbolle spisning med et lille tvist.
For selvfølgelig skal det ikke være let, der skal også være en underholdning i det, og det blev der – der blev stillet 3 hold á 3 personer. Tvistet var at den der skulle ”føde” spiseren, havde bind for øjnene og ikke måtte sige noget, og skulle styres af holdkaptajnen som stod med ryggen til, og skulle dirigere ved hjælp af et spejl.
Billede6Holdene gøres klar, ”Spiseren” har fået en plasticsæk på, da det jo godt kan grisse lidt. Og hvad gør man med hensyn til bind for øjnene, toiletpapir og gaffatape er jo noget vi alle har, og det fungere glimrende. Og vi er på et campingtræf, så det er jo helt naturligt at spejlet er et campingspejl.
Billede7Og så går det løs, ”desværre” var vores hold rigtig dygtige til at ramme, så der blev ikke så meget grisseri…
Billede8Eller gjorde der måske alligevel, jo det gjorde der, en god negerbolle kamp er jo ikke og kimse af, til stor morskab for både deltagere og andre.
Lørdag aften er der som altid fællesspisning og fælles hygge. Her er det campingfatter Michael som præsentere aftens menu.
Billede9Michael som foruden at være campingfatter også er kok, hvilket blev bevist med bravur.

Efter maden er det tid til at trække vinderne af ”Ryste sammen” konkurrencen, det blev Dorthe der kan tage hjem med en dejlig grill.
Billede101. Præmien blev vundet af Dorthe, det er en lækker grill.
Og selvfølgelig er der ikke et træf uden vores traditionelle kagekonkurrence med chance for at vinde vandrepokalen. Der blev kæmpet med næb og klør, og det var nogle skønne kager som var blevet lavet. Kravet var at kagen skulle laves på pladsen, så det kan jo give visse begrænsninger.
Billede11Så er der dømt kagekonkurrence, så er det bare med at prøvesmage og stemme på favoritten.
Billede12Vinderen blev Amalie som vandt meget overbevisende med sin jordbærtærte (den smagte også vildt godt).
Og så skulle vi selvfølgelig også lige have den helt alvorlige del overstået, nemlig hvem skal stå for træffet næste år? – valget blev Tina, Amalie, Morten og Søren - vi glæder os til at se hvad i finder frem af gemmerne til os.
Herefter var der ægte dansk campinghygge til ud på de sene timer. Blandt andet med en lille selskabsleg kaldet ”Lille Ib”, det gav en god gang motion for visse af deltagerne.
Billede13Selskabslegen ”Lille Ib” gav meget morskab.
Fakta om AOC træffet:

AOC står for Alt Om Camping, og træffet arrangeres af brugerne af portalen altomcamping.dk. Træffet bliver holdt hver år, den 3. weekend i august. Der skiftes mellem Sjælland og Jylland/Fyn.
Der er ikke noget krav om at man skal være hverken høj eller lav, campere i en cykeltrailer eller har en 18 meters autocamper. Her er alle mere end velkommen, og har man ikke noget at campere i, ja så har vi ofte også nogle deltagere som lejer en hytte, blot for at være med.
Dette års træf blev afholdt på Ugerløse Camping og feriecenter, som er en utrolig skøn beliggende campingplads, lige udenfor Kalundborg. Her er der rigtig fine rammer for et træf som dette, og naturligvis også for en helt almindelig ferie. Pladsen har mange fine faciliteter og er også meget velegnet for handicappede. Hele pladsen var oprindeligt ejet af Dansk Handicap union, og derfor tilgængelig med rullestole osv. over hele pladsen. Selv swimmingpoolen kan benyttes af kørestolsbrugere.
Pladsen råder over både motelværelser med en fantastisk skøn havudsigt og hytter. Der er flere selskabslokaler m.v på pladsen, som gør at der kan være mange samlet på én gang.

Holdet bag AOC træffet 2017 vil gerne sige stor tak for sponsorgaverne fra Isabella og Campingagenten. Og ikke mindst til Campingfatter Michael på Ugerløse camping og feriecenter for et utroligt positivt og dejligt ophold og noget helt fantastisk godt mad, din store velvilje og positive væsen.
Tak for et forrygende godt træf, der på trods af lidt vejrmæssige udfordringer gik fantastisk.

Helle & Søren Rose Frederiksen, Christina & Mac Adamsson og Karin & Lars Vinge

Læs mere om pladsen her Efterårstur til Ugerløse Camping og feriecenter
Sponsor: Isabella - Campingagenten