Billede1
 
 Første tur – ud i det blå – blev den sidste weekend i Marts, og selv om det er først på sæsonen, så artede vejrguder sig fra det skønne hjørne. Og gjorde en forlænget weekend i gode venners lag, til en skøn første tur, og en jomfru tur i vores ”nye” kørevogn.
Udvalget af pladser der er åbne på denne tid af året, er ikke helt så stort, men vi fandt dog efter lidt søgen Kongshøj Camping, som ligger på østfyn, og dermed fint for vores lille minitræf. 
Campingpladsen ligger smukt lige ud til Storebælt, med Storebæltsbroen som en majestætisk baggrund.
 
Billede2
Storebæltsbroen ligger som en smuk og majestætisk baggrund, her set fra stranden af.
 
Selve campingpladsen ligger som sagt på Østfyn, nærmere bestemt ved landsbyen Tårup, ca. midtvejs mellem Nyborg og Svendborg. Er man til ro og fred, så er dette helt sikkert en skøn plet, den ligger et godt stykke fra alfavej.
På selve pladsen er der masser af dejlige faciliteter, både for børn og voksne. Der findes også både klappe får, geder og ponyer på pladsen, og børnene har ligeledes adgang til at komme ind i folden til disse.
 
Billede3
Fin fold med klappedyr, hvor børnene kan få lov at komme ind og kæle med dyrene.
 
Billede4Der var adskillige, både gedekid og lam da vi besøgte pladsen, man kan jo bruge timevis på at stå og kigge på disse skønne dyr.
 
Men ud over dette, så er der også fine legepladser, minigolf og flere andre ting, som børnene – og voksne for den sags skyld, kan få tiden til at gå med.
 
Billede5
 
Billede6
 
Hvis man selv har hund med, så er der også lige udenfor pladsen en hundeskov, den høre med til pladsen og er fin indhegnet og det hele, så her kan hundene også få lov at boltre sig.
 
Billede7Hundeskoven er lige udenfor pladsen.
 
Selve campingpladsen er ret stor, og inddelt i terrasser. Pladsens hovedbygning, består af kiosk og andre velfærdsfaciliteter som bad, toiletter, TV stue, fælles køkken m.m. I receptionen tilbydes der også køb af rundstykker og andet brød.
På terrassen ved fælleskøkkenet var der ligeledes opsat 2 store Weber gasgrills til fri afbenyttelse. En god service fx for teltcampister.
 
 
Billede8
Hovedbygning, med kiosk, reception og ikke mindst pæne og rene velfærdsfaciliteter.
 
Billede9Pladsen råder ligeledes over en del hytter af forskellige slags.
 
Lige udenfor pladsen er der en pæn stykke strand, så er man til vandpjask, så er der også rig mulighed for dette.
 
Billede10Badestranden ligger lige neden for pladsen.
 
Nu betyder vejret jo selvfølgelig også noget, og er det godt vejr, så bliver oplevelsen bare lidt bedre, og denne sidste weekend i Marts måned 2019 viste sig fra et helt fantastisk hjørne, både med masser af små forårsbebudere og ikke mindst hygge i gode venners lag, og så under åben himmel – så kan man næsten ikke ønske sig mere.
 
Billede11
 
Billede12
 
Billede13Ægte Dansk hygge – i gode venners lag og under åben himmel.
 
Alt i alt, en dejlig plads, med mange gode faciliteter og et rigtig rart værtspar.  Det hele puttet i den store gryde, gjorde at første tur – og ikke mindst jomfruturen i vores lille Æ’sprite blev en skøn og uforglemmelig weekend.