Da vi har solgt Luxustøsen, har vi været på jagt efter en lille let vogn, og vi er pladask faldet for denne fine Sprite Alpine "Europe" 390EK, den har efter vores mening en genial indretning, og så er den let, egenvægten er kun 700kg, og totalvægten på 1050kg, gør at man har en god lastevne.

sprite europe 390 hagen

Vognen er meget velholdt, og alt fungere til UG, selv om hun er fra 94.

IMG 4464 Small

De to langsgående bænke, fungere også som seng, enten som enkeltseng, men kan også bruges som en meget stor dobbeltseng, fordelen er at under hynderne, er der ikke bare en plade, men rigtige lameller, og ligeledes, så er udtrækket til dobbeltseng, også med lameller. I bænkene er der naturligvis magasiner, når man løfter hynden, løftes lamelbunden let og nemt, da der er fjedrebelastet løft på dem, smart, så behøver man ikke holde, og det kræver meget få kræfter at løfte den.

 IMG 4467 Small

Lille ekstra bord til afsætning, den mindste plads er udnyttet til det yderste, og der er opbevaringsmuligheder alle steder.

IMG 4474 Small

Godt og funktionelt endekøkken, med masser af plads, og nogle smarte små detaljer, i det ene skab under vasken, er der udtrækskurve, som er rigtig godt når man har en dårlig ryg, det smalle skab ved døren, er der ligeledes udtræk, med masser af plads.

bad

Lille praktisk badeværelse med hvad der nu skal være der :).

IMG 4479 Small 

Og så en drønsmart detalje :), spejlet er monteret på væggen mellem toilet og gadarobeskabet...

IMG 4478 Small

Men hovsa.... spejlet kan åbnes, og bagved gemmer sig bordet, mellem bænkene kan man bruge pladerne på "endekonsollen" til at lave spiseplads til 2, men hvis man vil have bordplads i hele bænkenes længde, ja, så står bordet gemt herinde bag spejlet, og optager ikke plads andre steder, det er da smart.

IMG 4480 Small

Her ses bordet inde i skabet.

Og selvfølgelig skal der da monteres LED lys i den :) - Der er monteret 5m LED bånd SMD5050 Varm hvid, rundt langs baldakinen ved bænkene og hen over frontruden, samt et lille stykke op mod loftet, da det giver en fantastisk effekt, og så er der monteret samme bånd i vitrineskabet. Det hele er naturligvis monteret med dæmper, så man kan skabe et godt og hyggeligt miljø i vognen.

IMG 4481 Small IMG 4484 Small

Projektet med LED er ikke helt færdigt, der er flere småting i støbeskeen, men det kommer nok her i vinter :).

Læs også: 12V installation i Sprite'en og Nye mærker på Sprite'en.