kabe15 01

Kabes Classic serie som kom for første gang i 2013, kommer i 2015 med et nyt skud på stammen, nemlig Classic 600.
Vognen henvender sig til børnefamilier, som gerne vil have en helårsvogn i den velkendt Kabe kvalitet, men som godt kan undvære noget af det normale standardudstyr. 

 Karrosseriet i en Classic er bygget på nøjagtig samme måde som de øvrige Kabe modeller, hvor indeklima, ergonomisk sidde og ligge komfort, er i absolut højeste klasse.

Classic er udstyret med Alde 3020, og Kabes eget AGS II system, med 4 varme spiraler i gulvet, som giver en god varmefordeling.
Selv om udstyrslisten er lidt kortere end normal, er Classic stadig en vogn med masser af standardudstyr. Af standardudstyr kan nævnes tonede ruder med myggenet, rullegardin og mørklægning på alle vinduer, soltag med ventilation, insektnet og mørklægningsgardiner, skiboks og universal låsesystem med én nøgle til alle låse.
Køkkenet byder på 122 liter køleskab og 12 liter fryser, som kan udvides til 190 liter køleskab med fryser, mod en mindre merpris.

kabe 2015 02En rumlig familie vogn, med ergonomiske sæder og praktisk indrettet køkkensektion

Kabe lægger stor vægt på komfort både når man sidder og ligger, derfor er sengen udstyret med 12cm springmadras og 6cm topmadras. Sengen er ligeledes udstyret med formspændte lameller.

kabe 2015 03
kabe 2015 04Under sengen er der et stort rummeligt magasin, magasinet åbnes legende let med de indbyggede hjælpefjedre. Alle magasinerne er naturligvis udstyret med dobbeltbund som standard, for optimal luftcirkulation.

I bagenden af vognen findes børneafdelingen og toilettet. Børneafdelingen er praktisk indrettet med kraftige køjer, og ikke mindst så skal børnene naturligvis ligge godt. Madrasser og bund er derfor udført på samme niveau som i dobbeltsengen. Køjerne er langsgående i den ene side, dette giver et godt gulvareal til fx leg. Vognen kan også leveres med en 3. køje hvis det ønskes. Ved bagenden er der ligeledes lavet et klædeskab, klædeskabet er indrettet med hylder, så der er god plads til børnenes tøj og legetøj.

kabe 2015 05

Toilettet er udført med drejbar toilet, som giver ekstra plads hvis man gerne vil bruge vognen fuldt ud, og tage bad i den. Toilettet er der generelt fin plads på, og med god skabsplads.

kabe 2015 06

Belysningen i denne vogn, er strømbesparende LED belysning. Samtidig så styres lyset via det centrale kontrolpanel som er placeret ved indgangsdøren.

kabe 2015 07Det centrale kontrolpanel, til styring af lys, varme og vand

Selv om vognen er med kortere udstyrsliste, så er de mindre synlige ting stadig med som standard. Så som dobbeltbund i samtlige magasiner, vinterryglæn, ventilationsgennemgang bag skabe, åndbare vægtæppe og polstret loftbeklædning.

Classic er som sagt serien som indebære lidt færre valg, end de traditionelle Kabe Flexline løsninger. Denne Classic udbydes kun i én planløsning og med 2 typer valgbart interiør.
Vognen fås som både 230cm og 250cm vogn. Totallængde på vognen er 811cm og totalhøjden er 264cm, vægten er på 1645 kg og en totalvægt på 2000kg, hvilket giver en nyttelast på 355kg.
Prisen er 306.500,- kr.Kabe Imperial – når kun det bedste er godt nok

kabe 2015 08Kabe Imperial 740 E TDL KS

Kabes nye flagskib Imperial serien, sætter helt nye standarder for camping i det absolutte Premium segment. Vognen er spækket med alt hvad hjertet kan begære, det hele er pakket flot ind i et kridhvidt ydre, med flotte stafferinger og selvfølgelig Kabes vanlige kvalitet.

Vognen indeholder en traditionel rundsiddegruppe i front, siddegruppen er udført i ergonomiske hynder med en fantastisk siddekomfort. I hjørnerne er der anbragt behagelige nakkestøtter, som giver en god afslappende siddestilling.
Siddegruppen er forsynet med spotlights og hyggebelysning, både over og under skabene.

kabe 2015 09

flot og veludstyret rundsiddegruppe med hyggebelysning både over og under overskabene, og selvfølgelig inde i skabene.

Køkkensektionen er et kapitel for sig selv. Det giver mulighed for selv den mest professionelle kok, i at udfører sine madkunster. Køkkenbordet er udført i et rengøringsvenlig design, komfuret byder på 2 induktionsplader, 2 gasblus, gasbageovn og emhætte.
Skufferne i køkkenet låses nemt under kørsel, da vognen er udstyret med Kabes centrallåse system. En praktisk detalje er ”glaspladen” som danner væggen bag køkkenbordet. Denne giver en meget rengøringsvenlig overflade, og samtidig er pladen udstyret med lys bagved, som giver en fantastisk effekt.
Belysningen i køkkenet er god og velplaceret. Køkkenet tilbyder også hyggebelysning, denne er opsat under udhænget på bordpladen, eller rettere den er fræset ind i undersiden af bordpladen, virkelig elegant.

kabe 2015 10Elegant og funktionelt køkken


I den modsatte side af vognen er det store køle/fryseskab placeret, og naturligvis mere skabsplads. På et punkt kan man diskutere funktionaliteten, det er placeringen af mikroovnen som er placeret i overskabene over vasken, det kan for nogle som ikke er så høje give lidt udfordringer.

Vognen er udstyret med 2 enkeltsenge, med hovedvægten lagt på liggekomfort. Selve rammen er formspændt lameller, med springmadrasser og topmadrasser og med matchende sengetæpper. Soveafdelingen er forsynet med belysning både til læsning og hygge, hvor hovedgæret kan løftes efter behag. Under den ene seng er der magasin som man nemt kan tilgå, da sengerammen er udstyret med hjælpefjedre både til løft og sænkning.

kabe 2015 11Kraftige beslag der sikre at det er nemt og bekvemt og løfte og sænke sengerammen, og samtidig fastholde sengerammen

kabe 2015 12Magasinet kan ligeledes tilgås udefra, for at eliminere kuldebroer er vægradiatoren ført langs med gulvet, med et kraftigt beskyttelsesgitter over, så man ikke beskadiger radiatoren ved ind- og udtagelse af gods. På selve servicelugen er der anbragt, afstandsstykker der sørger for at der er optimal luftcirkulation selv om magasinet er fyldt med gods.

Sengen i den anden side, er udnyttet til vognens teknikrum, i teknikrummet finder man ALDE 3020 fyret og friskvandstanken. Vandtanken er på forhånd monteret til brug for både manual påfyldning, men også til byvand, dette styres nemt på et enkelt håndtag.

kabe 2015 13 Teknikrummet under sengen

Som varme system er vognen forsynet med Kabe AGS Pro system, dette giver en del fordele. Pro systemet er som de øvrige systemer et 4 strenget system, men man har endvidere den mulighed at man kan koble om således, at man kun bruger gulvvarmen som komfortvarme, og dele af vognen kan afbrydes via en shuntventil.
Pro systemet er desuden forsynet med indtil flere følere, afhængig af indretning.
Den egentlige fysiske styring af varmesystemet og lyset, styres via det innovative betjeningspanel ved indgangsdøren, eller via Kabe Phone up systemet som også er en del af udstyret i vognen.
En eksklusiv detalje, selv om magasinet under sengen er brugt til teknikrum, er der lavet en afdækning.

kabe 2015 14Flot og elegant afdækning til teknikrummet

Bagerst finder man det tværstillede endebadeværelse, også her ser man finesserne, og ikke mindst det elegante look. Toilettet findes i den ene side, i midten håndvask og skabe, i den anden side findes en stor og rummelig brusekabine.

kabe 2015 15

Praktisk og rummelig brusekabine

Badeværelset er ligeledes udstyret med håndklædetørre og et væld af praktisk aflægnings steder.

kabe 2015 16Praktisk skab til opbevaring

Alle vinduer er fra det anerkendte Seitz og er med dobbeltruder. Som alle er forsynet med gardiner, mørklægning og myggenet. I soveafdelingen er der i taget monteret en lille tagluge, som er forsynet med ventilator, der både kan blæse ind og ud. Der ud over er vognen monteret med Air Conditon.

kabe 2015 17Loftluge med ventilator

kabe 2015 18Både mini- og stor Heki luge, samt Air condition sørger for at der altid er en behagelig temperatur i vognen.

Når man kigger rundt i vognen, bemærker man også den flotte finish på træbeklædningen. Selv om der er benyttet en brunlig træsort, så er der en flot skinnede og meget rengøringsvenlig overflade. Dette skyldes den ekstra lak som overfladerne er behandlet med. Det giver ikke kun en meget rengøringsvenlig overflade, men giver også en lang holdbarhed.
Vognen indeholder også det campingvogns tilpassede lydsystem Kabe Premium Sound system.

Vognen rummer et væld af detaljer, og bør opleves.

Vognen har en totallængde på 877cm og en totalhøjde på 264cm. Den indvendige bredde i vognen er hele 235cm. Egenvægten er 1970kg og totalvægten er på 2650kg hvilket giver en nyttelast på hele 680kg.
Prisen for hele herligheden er 508.500,-.Kr.

Ud over denne nye model, findes Imperial også i både mindre og større modeller.Kabe Hacienda 880

kabe 2015 19Kabe Hacienda 880, et sommerhus på hjul

Hacienda 880 er ikke en ny vogn, men et facelift. Denne vogn er udstyret med en luksuriøs rundsiddegruppe, med masser af plads og ikke mindst den vanlige ergonomisk Kabe komfort. Rundsiddegruppen er også her udstyret med både spot og hyggelys, både over og under skabene hvilket giver en god effekt.

kabe 2015 20Elegant, hyggelig og rummelig rundsiddegruppe

Køkkensektionen i vognen er stor og rummelig, og ikke mindst med masser af skabsplads. Rengøringsvenlige overflader, og masser af lys der giver både godt arbejdslys til den krævende gourmet middag, men også til hyggelyset når middagen indtages i rundsiddegruppen.

kabe 2015 21aKøkkensektion med en elegant og rengøringsvenlig overflade, med Cramer komfuret som giver dig 4 gasblus og indbygget gasbageovn

kabe 2015 21aPraktisk detalje

Både ved siden af køkkenbordet, og i den anden side af vognen, er der yderlige skabe, med masser af opbevaringsplads. Alle skabene er udstyret med LED belysning, og i bøjleskabene, er der ligeledes lys i bøjlestangen.

kabe 2015 22Flot, elegant og praktisk belysning i skabene

Op i mod endebadeværelset ligger soveafdelingen. Denne vogn er udstyret med en Queensbed, som er en stor tværstillet seng. Sengen er udstyret med formspændte lameller, kraftig springmadras og topmadras, som tilsammen giver en fantastisk sovekomfort.
Målet på sengen er 196*140cm, hvilket giver en god og rummelig dobbeltseng, desværre har medaljen en bagside. For når man skal forbi sengen, er man nødt til at gå sidelæns da der er ganske enkelt er for lidt plads.

kabe 2015 23Fra sengen er der en pragtfuld udsigt gennem de store vinduer, desværre er der meget lidt plads mellem væg og seng, hvilket giver en meget snæver gennemgang.

kabe 2015 23aEn praktisk detalje, en lille cylinder sørger for at holde vinduet hvor det skal, når det er åbent.

Under sengen er der et stort og rummeligt magasin, tilgangen er let og ubesværet ved hjælp af løftfjedrene. Der er endvidere monteret lys, så det er nemt og finde rundt i det store magasin. Magasinet indeholder også friskvandstank, hvor man ved hjælp af et håndtag vælger om man vil koble sig på byvand eller manuelt fylde tanken. Ved siden af findes spildevandstanken.

kabe 2015 24Stort og rummeligt magasin

Det store endebadeværelse rummer alt hvad man har brug for, drejbart toilet, håndvask, rummelig brusekabine og masser af opbevaringsplads og håndklædetørre.

kabe 2015 25


kabe 2015 26

Varmesystemet i denne Kabe Hacienda er Alde 3020, og i samarbejde med Kabes AGS PRO system, som er udstyret med 4 strenge. Der er mulighed for at koble radiatorerne fra, så man således kun bruger gulvvarmen. Systemet er ligeledes monteret med en shuntventil, som muliggør at lukke af for varmen i en del af vognen.

Hacienda’en har i lighed med Royal og Imperial en lang liste af standardudstyr som fx centralstøvsuger og alarm. Antennesystem kan bruges både på den ordinære antenne, eller ved at koble sig på kabeltv blot ved at bruge omskifterboksen.

At Haciendaen er en Hacienda viser den megen gulvplads der er i vognen, designet i vognen giver en luftig og bekvem vogn og opholde sig i.

Vognen har en totallængde på 1037cm og en totalhøjde på 272cm. Egenvægten er 2280kg og totalvægten 2800kg. Nyttelasten er på hele 520kg.
Prisen for hele herligheden er 604.900,- Kr.