Billed 1

Tranum Klit Camping, ligger i Nordjylland, lige midt i naturen, med gåafstand til Vesterhavet. Området er kendt for sit rige dyreliv, som inkluderer både råvildt, dåvildt, kronvildt, fasaner, rødhalse, og meget mere.

I 2018 blev der på Tranum Klit Camping, lavet et område for naturister / FKK. Det er et afgrænset område, som ligger på en af pladsens bedste veje. Tranum Klit Camping ligger rigtig naturskønt og som sagt lige ned til Vesterhavet. Via en sti fra pladsen, som dog kræver påklædning, kan man gå ned på stranden, her har man naturligvis lov til at bade uden tøj.

billed 2Pladskort, hvor man kan se naturist / Fkk området.

 

billed 2aFlot solnedgang

billed 2bDen flotte brede strand, hvor man også må køre med biler

billed 2cVesterhavet i sit es

billed 2dVesterhavet kan også være stille

Pladsen er som udgangspunkt en tekstil plads, men efter mange forespørgsler, har ejeren nu lavet et område på den skønne plads for naturister / FKK.

Her er der plads til alle, da der både er åbne pladser, men også mere afgrænset pladser så man kan være sig selv. Der er både godt med sol, men også meget læ. Her er højt til loftet og åbne vider. Her finder man fred, ro og frihed.

billed 3En af pladserne med læ og hvor man kan være ugenert

billed 3aEndnu en læfyldt plads Foto: Michael Hedegaard www.NaturistGuiden.dk

billed 3bMere åben plads Foto: Michael Hedegaard www.NaturistGuiden.dk

billed 4Udsigten fra naturist / FKK området

billed 5

På naturistdelen, er der sat en skurvogn op, hvor der er toiletter og bade faciliter, så man ikke skal have tøj på, for at komme til det.

billed 6Her er der bad og toiletter, hvor man ikke skal taget tøj på, for at bruge det. Foto: Michael Hedegaard www.NaturistGuiden.dk

Men man er naturligvis velkommen til at bruge faciliteterne som er på selve pladsen, men det kræver så man tager tøj på. Her er der i 2019 er lavet en renovering af den ene toiletbygning. Samt der er en sprit ny legeplads med hoppepude, en naturlegeplads, en renoveret minigolfbane, og selvfølgelig er der også et fælleskøkken og med det som nu er i et sådan. Og ønsker man at holde et træf, familiekomsammen, ja så har pladsen også en festsal, ja man kan da kun nyde et ophold der.

billed 6bDen ny renoverede servicebygning

Billed 7Nyrenoverede toilet/bad

Billed 8Ny legeplads

Billed 9Fælleskøkken

I for og eftersæsonerne hvor det jo stadigvæk kan være super godt vejr, også til man er naturist, kan man bruge Asci kortet, og man vil dermed spare lidt penge på overnatningerne.

Bad, Wifi og hunde er gratis på pladsen, der er endda et indhegnet hundelufteområde i forbindelse med pladsen. Der er en lille butik, hvor der kan købes morgenbrød, is, chips, slik, vin, øl og sodavand mm. Ydermere er der et lille bibliotek, hvor man kan låne eller bytte en bog.

billed 10Morgenbrød kan købes i butikken

billed 11Har man brug for lidt læsestof kan man låne eller bytte en bog i det lille bibliotek

Er man til fred, ro og MASSER af natur, så er Tranum Klit Camping helt sikkert et besøg værd, OGSÅ for NATURISTER.

Læs mere om pladsen her: Tranum Klit Camping