Billede1

En lille ny har set dagens lys - eller rettere thermofix er kommet i en ny version, den ser ikke ud af meget, fylder ikke meget og koster heller ikke alverden. Men den gør bare nogle ting meget meget lettere.

Nogle kommer i tanke om at et thermoloft lige er sagen et stykke tid efter teltet er sat op, eller også har man lige fået sat teltet op, og skal så også lige have thermo loftet op, UPS - der var da vidst lige noget vi glemte - nemlig og få kørt de små kroge i vulsten, som skal holde thermoloftet oppe, inde ved vognen.

 

Billede2

Løsningen kan selvfølgelig være og pille teltet ned- nej vel - så kan man selvfølgelig bruge det gamle fif- nemlig lige og tage en skævbidder, nappe vulsten over, og vridde de to dele fra hinanden, og man kan køre krogen ind. 

Men med denne thermofix fra Isabella, så er det ikke længere noget problem overhovedet. 

Billede3Thermofix - den lille smarte ting fra Isabella der gør livet nemmere for glemsomme campister.

Thermofix'en klemmes let sammen og åbner sig, hvorefter den let kan sættes på vulsten. Bemærk på billedet herunder (ved den røde pil) - at der ligesom er en lille kant, der låser selve den del man klemmer sammen for at åbne slidsen der skal ind over vulsten. Det gøres let ved lige og trykke let med en finger på den, og samtidig klemme sammen.

Bemærk at der er en grund til, at der er denne lille lås, åbningen af krogen skal nemlig vende nedad, da grebet man klemmer på, ellers vil komme til at gå op i taget, det er jo ikke så smart. Men lige når man står med den så kunne man godt få den ide at krogens åbning skal vende opad.

Billede4

Billede5Når den er klemt sammen og slidsen åbner sig, er det let og sætte den på vulsten.

Når man skal have thermoloftet koblet på krogen, så kan man jo selvfølgelig vælge og sætte den på selve thermoloftet inden man sætter det op, og så ellers klipse på. Eller man kan vælge og sætte thermofix'en på vulsten, og sætte thermoloftet på bagefter. 

Hvilken metoder der er lettest, det må vidst være en smagssag, vi prøvede begge, men syntes den sidste var den nemmeste.

Billede6Vi valgte og sætte thermofix'en op først og dernæst thermoloftet.

Man kan vælge og lave en lille "løkke" af snoren i thermoloftet, og sætte denne i krogen, hagen ved dette er at der ikke er voldsom meget snor og gøre med, og derfor kan det være svært og få lavet en ordentlig løkke.

Billede7Her prøves der med en løkke, det er ikke helt let, da der ikke er voldsom meget snor.

Vi gjorde derfor det, at vi pressede hele båndet, som er syet på thermoloftet, og hvor snoren sidder i, helt ind i krogen, trækket det lidt tilbage ud mod dig selv, og samtidig "tippe" båndet lidt, så kunne man let få snoren ind i krogen.

Billede8

 

Billede9

Billede10

Og vupti, så er det sat op, helt uden at ødelægge vulsten. En lille dims - men med den store virkning.

Se også Tips & Tricks til vintercamping - din guide til en god start | Vintercamping – de små ting… - der kan gøre den store forskel… | Vintercamping - afslapning eller en udfordring?