Hvis man ikke har fast seng i sin campingvogn, kender man helt sikkert problemet med hvor skal man opbevare sengetøjet når det ikke er i brug.

Billede1Opbevaring af sengetøj kan godt optage en del plads.

En tur i tænkeboksen, fremkom med en ide, som både er billig, let og enkel, og frem for alt, den kan bruges til flere forskellige ting.

Hvad skal man bruge – 2 fleecetæpper (1 pr sæt sengetøj) i passende størrelse, en symaskine og et par knapper, hvilket giver dette resultat

Billede2

Her kommer en lille beskrivelse af vejen til resultatet. Som sagt skal man bruge 1 stk. fleecetæppe (eller andet velegnet stykke stof) i passende størrelse. Og hvordan finder man så den rigtige størrelse, vi tog en dyne, folde den sammen så den var i ca. hovedpude størrelse, og lå hovedpuden ovenpå. Det passede med et fleecetæppe på 170*130cm.

Billede3Fleecetæpperne der er brugt til projektet.

Billede4Fleecetæppet er her bukket sammen, så det har den ønskede størrelse, bredden giver sig selv, og højden på den er lavet til 66cm, så er der ca. 33cm til klappen.

Billede5Posen syes sammen i kanten.

Billede6Generalprøve på posen, med indhold så opmåling til placering af knapperne bliver præcis.

Billede7Der er mærket op til knaphuller.

Billede8Knaphullerne syes med knaphulssting, så stoffet ikke flosser/løber og samtidig ser det pænt ud.

Billede9Det færdige resultat.

Det hele blev som ønsket, en billig, pæn og praktisk opbevaring af sengetøjet, når det ikke er i brug. Og samtidig så kan løsningen bruges som pude når vi sidder i siddegruppen.

Knapper er lidt sjove, disse er lavet af Asketræ og Elmetræ, det er fra en gren som er skåret i skiver, derefter er der boret to huller til at sy dem fast med, og så er der voks udenpå, så de forbliver pæne.